Blogok és a tömegmédia határán

2007. június 06. 20:00:00
Helyszín: Tandem Café

A mostani alkalommal, június 6-n este 8 órakor a Tandem Café pincéjében a Blogok és a tömegmédia határán munkacímmel onnan indulnánk el, hogy a tömegmédiának látszó webszájtokon is egyre inkább jelennek meg az interaktivátást, a közös részvételt és az állandó változást magukban hordozó blogok. A BME Média Oktató és Kutató Központja és a Tandem Café az új média mindennapjainkra gyakorolt hatását boncolgató havi rendszerességű kötetlen beszélgetős estsorozatot indított, amikor a Hatalom a mobiltömegek kezében, és az Egyben az egész könyvek bemutatóján a hazai hálózati közösségek és az internetet aktívan használó szubkultúrák képviselőinek adott teret a találkozásra http://ukrainian-womens.com. A mostani alkalommal, június 6-n este 8 órakor a Tandem Café pincéjében a Blogok és a tömegmédia határán munkacímmel onnan indulnánk el, hogy a tömegmédiának látszó webszájtokon is egyre inkább jelennek meg az interaktivátást, a közös részvételt és az állandó változást magukban hordozó blogok. Vajon egy blog tényleg annyira megváltoztat egy szájtot? Vagy már inkább kötelező kelléktár, mint ahogy pár évvel ezelőtt mindenhol szavazásokkal próbálták az olvasói aktivitást növelni? Mivel jár, ha kommentezni lehet egy portál cikkeit? Jobb lesz attól a világ? Mitől lesz közösségi egy hírportál? Lehet-e minőségi sajtót készíteni sok lúd disznót győz alapon. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne arról gondolkozni, beszélgetni, hogy az internet miként változtatja meg a mindennapjainkat. Előadókat nem hívunk, a beszélgetésbe bárki bekapcsolódhat. Akiket remélünk, hogy ott lesznek:

  • Szily László - index homár
  • Radnai Zoltán - kultplay
  • bateman - szanalmas.hu
  • Garfitember: Merényi Dániel
  • Bari Máriusz - LD50
  • Magyari Péter - (ex)Matula

Visszhang

Kapcsolódó linkek

0 Hozzászólás - “Blogok és a tömegmédia határán”


  1. Nincs hozzászólás

Te mit gondolsz?

Média Oktató és Kutató KözpontMagyar Telekom Kitchen Budapest Medialab Creative Commons LicenseReally Simple Syndication
A beszélgetéssorozat a nem jöhetett volna létre a BME Média Oktató és Kutató Központ, a Kitchen Budapest, a Tandem Café és a Kultplay nélkül. A könyvsorozat megjelenését a Magyar Telekom és a BME Média Oktató és Kutató Központ támogatta.