Új Média Re:mix
AZ ÚJ MÉDIUMOK MEGJELENÉSE ÉS A KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK FEJLŐDÉSE MINDEN KORBAN GYÖKERESEN MEGVÁLTOZTATJA A MŰSZAKI- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK, VALAMINT A MŰVÉSZETEK ESZKÖZTÁRAIT. A SOROZAT CÉLJA BEMUTATNI A HUSZADIK SZÁZAD UTOLSÓ ÉVTIZEDEIBEN MEGJELENT ÚJMÉDIA-TECHNOLÓGIÁK KULTURÁLIS HATÁSAIT, ILLETVE AZ ELTERJEDÉSÜK SIKERESSÉGÉT, HASZNÁLATUK SZÁNDÉKOLT ÉS VÁRATLAN FORMÁT MEGHATÁROZÓ TÁRSADALMI, GAZDASÁGI ÉS SZABÁLYOZÁSPOLITIKAI KÖRNYEZETÉT.

SZAKADÁT István

Egyben az egész - egytől egyig

ISBN 978-963-9664-35-7,  -  340 oldal, B/5, kötve  -  Ára: 3500 Ft
A könyvről bővebben: itt

 • Bevezető pdf latex

  "A közvetlen emberi kommunikáció során beszélgetünk egymással. Egyikünk kérdez, másikunk válaszol..."

 • Tudásszervezési rendszerek pdf latex

  A tudásszervezési rendszer funkcióját, szerepét az archívumok világában már korábban megadtuk.

 • Médiaipar pdf latex

  Az ilyen eszközök -- általános értelemben -- közvetítik az információt a kommunikátorok között, és mivel nagyon hasonlót tesznek, mint amit a `médium' terminusával eredetileg jelöl embereknek tulajdonítottak, akik -- a közösség hite szerint -- valamely földöntúli lény vagy a holtak szelleme és a földi emberek között ,,közvetítettek'', ezért helyénvalónak tűnhet itt a {médium} kifejezés ilyen értelmű kiterjesztése és használatba vétele.

 • Mi, a média pdf latex

  'Mi vagyunk az újfajta hírgyártás sajtómunkásai. Mi vagyunk a média. Mi, a média'  -- rekonstruálhatnánk az új híraktivisták gondolatmenetét.

 • A könyv letölthető fejezetei a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

  Média Oktató és Kutató KözpontMagyar Telekom Creative Commons LicenseReally Simple Syndication
  A sorozat megjelenését a Magyar Telekom és a Budapesti Műszaki Egyetem Által Alapított Média Oktató és Kutató Központ és a BME Szociológia és Kommunikáció tanszéke támogatta.